Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα νέα έκδοση των Samsung Galaxy Buds με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

*
Μια νέα καταχώρηση στο FCC δηλώνει πως η Samsung ετοιμάζεται να ρίξει σύντομα στην αγορά ένα νέο σετ Samsung Galaxy Buds. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, φαίνεται πως το νέο μοντέλο θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για την μπαταρία τόσο της βάσης, όσο και για το κάθε ένα από τα δύο ακουστικά. Αν επιβεβαιωθούν οι αναφορές στο FCC, η βάση θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 600mAh, ενώ κάθε ακουστικό μπαταρία χωρητικότητας 300mAh. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως πάμε για τριπλάσιες επιδόσεις σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, ωστόσο μένει να δούμε τι ακριβώς θα μπει στο τελικό προϊόν, αφού και στην αρχική έκδοση η καταχώρηση στο FCC ήταν με υψηλότερα νούμερα από αυτά που είδαμε.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εικόνα ή διαρροή σχετικά με τα νέα Samsung Galaxy Buds, οπότε για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να κάνουμε λίγο παραπάνω υπομονή.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*