Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα τέλος για την υποστήριξη Windows 10 Mobile

*
Δεν είναι καν μυστικό πως τα Windows 10 Mobile δεν πήγαν όσο καλά ήθελε η Microsoft και μετά από μπελάδες και χρόνια ταλαιπωρίας, το τέλος της υποστήριξης τους έρχεται το Δεκέμβριο. Η ανακοίνωση έρχεται πολλούς μήνες μετά τα τελευταία ουσιαστικά νέα που είχαμε για την πλατφόρμα το 2017, όπου η Microsoft είχε ανακοινώσει πως δεν θα υπήρχαν πλέον νέα features για συσκευές με Windows 10 Mobile και πως όλο το βάρος έπεφτε σε security patches και updates. Πλέον και αυτά θα εκλείψουν στις 10 Δεκεμβρίου 2019, με τη Microsoft πρακτικά να νίπτει τας χείρας της για το τι θα λειτουργεί σωστά και τι όχι από εκεί και πέρα. Ήδη πάντως προτρέπει τους καταναλωτές να μεταπηδήσουν σε iOS ή Android. Στην πράξη η πλατφόρμα ποτέ δεν κατάφερε να φτάσει στο επίπεδο που οι καταναλωτές και η Microsoft ήθελαν. Οπότε και αυτός τους ο θάνατος δεν αποτελεί έκπληξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*