Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος για τα tablets της Google, το Pixel Slate δεν θα αποκτήσει διάδοχο

*
Η Google αποφάσισε να παρατήσει εντελώς την αγορά των tablets και έτσι φαίνεται πως το Pixel Slate (που κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με τα Pixel 3 και Pixel 3 XL) δεν θα αποκτήσει διάδοχο. Οι ομάδες hardware της εταιρείας δεν ασχολούνται πλέον με Chrome OS ή Android tablets και μάλιστα φαίνεται πως δύο συσκευές που ήταν στη φάση της ανάπτυξης, ακυρώνονται συνολικά ως projects.

Η Google σχεδιάζει να εστιάσει από εδώ και πέρα στα Chrome OS laptops και τα Pixel smartphones, αλλά παρόλα αυτά θα συνεχίσει να προσφέρει ενημερώσεις για όσους αγόρασαν το προϊόν της στην κατηγορία που αφήνει. Παράλληλα, θα συνεχίσει να δουλεύει με άλλους κατασκευαστές που παραμένουν ενεργοί στην αγορά των Android tablets.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*