Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής: O Jony Ive αποχωρεί από την Apple μετά από 27 χρόνια

*
Ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Apple, Jony Ive, αποτελεί παρελθόν από την εταιρεία μετά από 27 χρόνια παρουσίας! Ο ίδιος φαίνεται να προχωρά στο επόμενο βήμα, δημιουργώντας την LoveForm, μια εταιρεία με την οποία η Apple θα συνεργάζεται σε διαφορετική -πλέον- βάση. Στην LoveForm θα συμμετέχει ακόμη ο Marc Newsom, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας σχεδιασμού μαζί με τον Ive στην Apple.

O Jony Ive εργαζόταν στο τμήμα σχεδιασμού της Apple από το 1996, πέρασε μαζί της από τα πέτρινα χρόνια στην κορυφή και ήταν από τους ανθρώπους που έβαλαν το χεράκι τους για να γίνει το iPhone αυτό που είναι σήμερα: ένα από τα πιο χαρακτηριστικά προϊόντα στην αγορά της τεχνολογίας.




Ακόμη, έχει εμπλακεί στο σχεδιασμό iPod, iPad, Apple Watch, Mac συστημάτων, αλλά ακόμη και των νέων «διαστημικών» γραφείων της Apple. Δεν είναι, δε, λίγες οι φορές που πρωταγωνίστησε σε videos που παρουσίαζαν τα νέα προϊόντα ή τα νέα χαρακτηριστικά αυτών.

Προς το παρόν, η Apple δεν δείχνει να κινείται άμεσα για την αντικατάστασή του, αφού η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί (όπως σημειώσαμε και παραπάνω). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*