Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέσσερα μοντέλα iPhone 13 ανακοίνωσε η Apple (video)

Τέσσερα νέα μοντέλα της δημοφιλούς σειράς smartphones της ανακοίνωσε η Apple. Πρόκειται για τα iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Max.

Τα δύο πρώτα έρχονται με οθόνη τύπου OLED, μεγέθους 6,1'' και 5,4'' αντίστοιχα και σασί από αλουμίνιο. Οι επιλογές αποθηκευτικού χώρου είναι 128GB, 256GB και 512GB. Στο εσωτερικό τους υπάρχει ο επεξεργαστής Α15 Bionic, με την εταιρεία να υποστηρίζει πως είναι κατά 50% ταχύτερος σε σχέση με τον ανταγωνισμό.


Η μεγαλύτερη αναβάθμιση έχει να κάνει με την τεχνολογία της κάμερας. Το standard iPhone 13 χρησιμοποιεί την ίδια κάμερα με εκείνη των iPhone 12 Pro Max, όμως ο ευρυγώνιος αισθητήρας είναι κατά 47% μεγαλύτερος, επιτρέποντας τη λήψη φωτογραφιών σε ακόμα πιο χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Η ανάλυσή του είναι 12MP με f/1.6 aperture, ενώ και ο υπερευρυγώνιος αισθητήρας είναι ανάλυσης 12MP με f/2.4 και οπτικό πεδίο γωνίας 120 μοιρών. Επιπλέον το "παρών" θα δίνει και η τεχνολογία sensor-shift stabilization, που μετακινεί τον ευρυγώνιο αισθητήρα για τη μείωση των κραδασμών.



Μεγαλύτερη θα είναι η ζωή της μπαταρίας των iPhone 13 και iPhone 13 Mini. Χάρη στη χαμηλότερη κατανάλωση του επεξεργαστή Α15 Bionic στην περίπτωση του πρώτου μοντέλου η μπαταρία θα διαρκεί 2,5 περισσότερο και του δεύτερου 1,5 ώρα, σε σύγκριση πάντοτε με τα αντίστοιχα iPhone 12.

Σε περίπτωση που αναζητάτε κάτι ανώτερο, η Apple προτείνει τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max. Θα κυκλοφορήσουν με οθόνες τύπου OLED μεγέθους 6,1'' και 6,7'' αντίστοιχα με υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz ProMotion με τη φωτεινότητα να φτάνει ακόμα και τα 1.000 nits. Μάλιστα θα είναι τα πρώτα smartphones της σειράς με 1ΤΒ αποθηκευτκού χώρου. Στο εσωτερικό τους θα χτυπάει το A15 Bionic chip και θα είναι εφοδιασμένα με τρεις κάμερες για φωτογραφίες καλύτερης ποιότητας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μέσω του night mode. Ακόμα έχει προστεθεί macro mode για λήψεις από απόσταση μόλις 2cm.



Η μπαταρία τους θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τους προκατόχους τους. Περίπου 2,5 περισσότερες για το iPhone 13 Pro και 1,5 ώρα για το iPhone 13 Max Pro.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*