Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι τέλους για τον ασύρματο φορτιστή AirPower της Apple

*
Επικαλούμενη αποτυχία συμμόρφωσης με τα υψηλά της standards, η Apple εγκατέλειψε τα σχέδιά της για τον ασύρματο φορτιστή AirPower. Ο Dan Riccio, Senior Vice President of hardware engineering της εταιρείας δήλωσε οτι αν και καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια, το AirPower δεν μπόρεσε να φτάσει τα standards της εταιρείας και για το λόγο αυτό το project ακυρώθηκε. Απολογήθηκε προς όλους τους πελάτες που περίμεναν να δουν το προϊόν στα ράφια των καταστημάτων και υποσχέθηκε ότι η Apple θα συνεχίσει να είναι προσηλωμένη στην ασύρματη τεχνολογία. Το AirPower είχε ανακοινωθεί το Σεπτέμβρη του 2017, όταν η ασύρματη φόρτιση είχε αποκαλυφθεί ως ένα από τα χαρακτηριστικά του iPhone X. Τότε, υπήρχε η υπόσχεση πως το λανσάρισμα της συσκευής θα γινόταν πραγματικότητα μέσα στο 2018, όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ. Πλέον τα όποια σχέδια για το AirPower μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και αναμένουμε πότε και αν η Apple θα κάνει την επόμενη κίνησή της στον τομέα της ασύρματης φόρτισης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*