Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Honor 50 και Honor 50 Lite επίσημα στην Ευρώπη με Google Mobile Services

*
Η ώρα που η Honor επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά και μάλιστα με Google Mobile Services πλησιάζει, αφού τα Honor 50 και Honor 50 Lite βρίσκονται στο δρόμο για τα καταστήματα της ηπείρου μας. Τα δύο τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες, χωρίς ωστόσο να βλέπουμε να ακολουθεί και το Honor 50 Pro. Το Honor 50 Lite, για να μην υπάρχουν μπερδέματα, δεν είναι το Honor 50 SE, αλλά μια έκδοση βασισμένη στο Huawei Nova 8i. Το Honor 50 εμφανίστηκε ήδη στο HiHonor.com για την αγορά της Μ. Βρετανίας και οι προ-παραγγελίες θα ανοίξουν σύντομα, αν δεν έχουν ανοίξει ήδη τη στιγμή που διαβάζετε αυτό το νέο. Όσοι πραγματοποιήσουν μια προ-αγορά μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου θα αποκτήσουν δωρεάν και το Honor MagicWatch 2 46mm Sports.

Η τιμή του τηλεφώνου φαίνεται πως ξεκινάει από τα 530 ευρώ για την έκδοση με τα 6GB RAM και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου και φτάνει στα 600 ευρώ για την έκδοση με τα 8GB RAM και τα 256GB αποθηκευτικού χώρου. Διαθέσιμα θα γίνουν τα δύο μοντέλα σε τέσσερα χρώματα: Midnight Black, Emerald Green, Frost Crystal και Honor Code. Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το τηλέφωνο έχει Snapdragon 778G με οθόνη 6.57 ιντσών 120Hz OLED, 108MP kai 8MP camera στο πίσω τμήμα και 32MP selfie cam. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4300mAH και θα φορτίζει στο 70% σε 20 λεπτά με το 66W fast charging.


Τέλος, θα «τρέχει» το Magic UI 4.2 που είναι βασισμένο στο Android 11 και θα υποστηρίζει όλες τις υπηρεσίες της Google και το Google Play Store. Το Honor 50 Lite θα ακολουθήσει αργότερα σε μια τιμή κοντά στα 300 ευρώ και με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*