Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Huawei MateBook laptops έφτασαν και στην Ελλάδα και δίνουν δώρο με τις προ-παραγγελίες το Nova 5T

*
Είχαμε προειδοποιήσει πως η Huawei θα κάνει δυναμικό μπάσιμο στην ελληνική αγορά με τα Huawei MateBook laptops της και ήρθε η ώρα για το δώρο προ-παραγγελίας που δεν είναι άλλο από το Huawei Nova 5T! Το ελληνικό γραφείο της εταιρείας ανακοίνωσε πως τα δύο laptops που παρουσιάστηκαν στη Βαρκελώνη θα κυκλοφορήσουν και κανονικά στη χώρα μας και οι προ-παραγγελίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 2 Μαρτίου. Οι 200 πρώτοι που θα κάνουν προ-παραγγελία είτε το Huawei MateBook D14, είτε το Huawei MateBook D15 θα πάρουν ως δώρο το Huawei Nova 5T, για να μπορέσουν να δοκιμάσουν την εμπειρία της σύνδεσης των δύο συσκευών με το Huawei Share One Hop. Με αυτή τη λειτουργία, ο χρήστης μπορεί να περνά αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, να βλέπει τα περιεχόμενα που έχει αποθηκευμένα στο κινητό του απευθείας στον υπολογιστή του, ή να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και άλλες περιφερειακές συσκευές για να χειρίζεται το smartphone του.



Σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά τους, τα Huawei MateBook D14 και Huawei MateBook D15 έχουν κατασκευαστεί και με έξυπνο σχεδιασμό: 4,8 χιλιοστά πάχος το D14 και 5,3 χιλιοστά πάχος το D15 και διαστάσεις 322,5 x 214,8 x 15,9 χιλιοστά το D14 και 357,8 × 229,9 × 16,9 χιλιοστά το D15. Με κομψό design, σχεδόν ανύπαρκτα bezel και FullView Display οθόνη (ανάλυσης Full HD 1920×1080), δημιουργούν εξαιρετική αναλογία οθόνης-συσκευής (84% το D14 screen-to-body ratio  και 87% το D15), πράγμα που τα ανάγει σε ένα από τα πιο μικρά και ελαφριά μοντέλα στην κατηγορία τους.

Σε ό,τι αφορά τώρα τις τιμές τους, η προτεινόμενη τιμή λιανικής για το Huawei MateBook D15 είναι €699 και για το Huawei MateBook D14 €749. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*