Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Pixel 5 και Pixel 4a 5G εμφανίστηκαν στις λίστες ευρωπαϊκών καταστημάτων

*
Στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, η Google θα επισημοποιήσει, μέσω online event, την ύπαρξη των Pixel 5 και Pixel 4a 5G. Εννοείται πως όσο πλησιάζουμε σε αυτή την ημερομηνία, τόσο περισσότερο θα φουντώνουν οι φήμες και οι διαρροές. Τώρα, εμφανίστηκαν στις λίστες ευρωπαϊκών καταστημάτων και ως ημερομηνία κυκλοφορίας αναφέρεται η 15η Οκτωβρίου 2020.

Το Pixel 4a 5G αναμένεται να κοστίζει €499, με 128GB αποθηκευτικού χώρου, ενω η τιμή του Pixel 5 ανεβαίνει, στα €629. Το Pixel 5 θα προσφέρεται σε δύο χρωματισμούς, μαύρο και πράσινο, ενώ το 4a 5G σε λευκό και μαύρο.


Βεβαίως, μέχρι να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Google, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε απλά ως φήμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*