Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Windows 10 “κατακτούν” το 8% της αγοράς

Με 3 περίπου μήνες στην αγορά τα Windows 10 βρίσκονται σε περίπου 120 εκατομμύρια υπολογιστές σε όλο τον πλανήτη. Το συγκεκριμένο νούμερο αντιστοιχεί σχεδόν στο 8% της αγοράς desktops (7,94% για την ακρίβεια) με αυτό το νούμερο να αναμένεται να αυξηθεί αρκετά, και λόγω της διάθεσης των Windows 10 ως δωρεάν upgrade σε όσους διαθέτουν Windows 7/8/8.1 για άλλους 9 μήνες, αλλά και λόγω νέων προωθητικών ενεργειών που υπόσχεται η Microsoft. Τα Windows 7 πάντως εξακολουθούν να είναι στην κορυφή της “πίτας” με ποσοστό 55,7% ενώ τα Windows XP, παρόλο που δεν υποστηρίζονται πλέον από την αμερικανική εταιρία, κατέχουν μερίδιο 11,68%, 1% περισσότερο από τα Windows 8.1 που βρίσκονται στο 10,68%.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*