Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Windows 7 εξακολουθούν να λειτουργούν σε τουλάχιστον 100 εκατ. υπολογιστές

*
Τα Windows 7 φαίνεται πως εξακολουθούν και λειτουργούν σε τουλάχιστον 100 εκατομμύρια υπολογιστές, παρά τη λήξη υποστήριξης από τη Microsoft πριν από ένα χρόνο. Το ZDNet αναφέρει ότι ένα 20% περίπου των χρηστών PC, χρησιμοποιεί ακόμα τα Windows 7. Επί πλέον, η Micorosft έχει δηλώσει στο παρελθόν, πως υπάρχουν περίπου 1,5 δισεκατομμύρια χρήστες Windows σε όλο τον κόσμο και περίπου 1 δισεκατομμύριο ενεργοί χρήστες Windows 10. Αν ληφθούν αυτοί οι αριθμοί υπόψη, τότε στην πραγματικότητα θα μπορούσαν να είναι ακόμα και 200 εκατομμύρια οι ενεργοί χρήστες των Windows 7.

Τα Windows 7 κυκλοφόρησαν στις 22 Οκτωβρίου 2009 σε 32-bit και 60-bit ως ο διάδοχος των Windows Vista. Η υποστήριξη για τα Windows 7 έληξε 10 χρόνια αργότερα, στις 14 Ιανουαρίου 2020.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*