Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Xbox Series X και Xbox Series S ξεπέρασαν σε πωλήσεις τα 100 χιλιάδες τεμάχια στην Ιαπωνία

*
Τα Xbox Series X και Xbox Series S ξεπέρασαν τα 100 χιλιάδες κομμάτια σε πωλήσεις στην αγορά της Ιαπωνίας. Πρόκειται για ένα επίτευγμα που σημειώνεται 4 φορές γρηγορότερα σε σχέση με τον προκάτοχό τους, το Xbox One. Το νούμερο συμπληρώθηκε με την πώληση 2.920 Xbox Series S και 527 Xbox Series X την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 10 Οκτωβρίου. Το Xbox One χρειάστηκε 220 εβδομάδες (4,5 χρόνια) για να φτάσει το εν λόγω νούμερο. Το κατάφερε δηλαδή τον Νοέμβριο του 2018.

Το αντίπαλον δέος των νεότερων συστημάτων της Microsoft, το PlayStation 5, έχει ήδη ξεπεράσει τα 1,2 εκατομμύρια συστήματα σε πωλήσεις. Παρόλα αυτά, δεδομένης της χλιαρής απόδοσης των κονσόλων της αμερικανικής εταιρείας στην Ιαπωνία στο παρελθόν, οι πωλήσεις των Xbox Series X και Xbox Series S μαρτυρούν πολύ αυξημένο ενδιαφέρον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*