Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα concepts της Microsoft για smartphone controllers

*
Πριν λίγες εβδομάδες, η Microsoft ανακοίνωσε το Project xCloud, μια υπηρεσία game-streaming που θα επιτρέπει σε κατόχους smartphones να απολαμβάνουν gameplay με την ποιότητα που προσφέρει μια σύγχρονη κονσόλα. Βεβαίως, ο χειρισμός μέσω touchscreen είναι λίγο άβολος και για την καλύτερη δυνατή εμπερία συνίσταται η χρήση ενός controller. H Microsoft έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό να ερευνάει το συγκεκριμένο θέμα και ανάμεσα στις πιθανές λύσεις υπάρχουν και ιδέες που μοιάζουν με τα Joy-Cons του Nintendo Switch. Μάλιστα η αμερικανική εταιρεία κάνει αναφορά στις λύσεις της Nintendo στην έρευνά της, υπογραμμίζοντας ότι η επιτυχία του Switch αποδεικνύει την αξία του mobile gaming με physical controls.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*