Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα επόμενα iPhone έρχονται με τριπλή κάμερα και USB-C port

*
Η Apple ετοιμάζεται να δώσει στην κυκλοφορία τρία νέα iPhone για το 2019 και το βασικό τους χαρακτηριστικό θα είναι η τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Κάτι τέτοιο μαρτυρά ρεπορτάζ του Bloomberg, βάσει του οποίου η εταιρεία του Κουπερτίνο θέλει να…ματσάρει τις επιδόσεις των ανταγωνιστών της στα high-end μοντέλα κινητών. Το τηλέφωνο που θα αντικαταστήσει το iPhone XS Max λοιπόν θα έχει τριπλή κάμερα, με την οποία θα μπορούν να καταγραφούν περισσότερες πληροφορίες, έτσι ώστε να βελτιώνεται και το τελικό αποτέλεσμα κάθε λήψης. Ακόμη, η Apple φαίνεται να επεκτείνει τη διάρκεια των Live Photos από τα 3 στα 6 δευτερόλεπτα, ενώ μία ακόμη αλλαγή που θα κάνει είναι η μετάβαση όλων των μοντέλων από τo lightning port στο USB-C port. Όσον αφορά στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, η Apple φαίνεται -βάσει πληροφοριών- να εργάζεται σε μια πίσω 3D camera, η οποία θα μπορεί να σαρώνει το περιβάλλον και να δημιουργεί τρισδιάστατα είδωλα αντικειμένων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*