Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα νέα Microsoft Surface διέρρευσαν λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψή τους

*
Η Microsoft έχει ανακοινώσει ένα Surface event για την Τετάρτη, όπου και θα μάθουμε για τα νέα μοντέλα της στη σειρά. Ωστόσο, φαίνεται πως όλες οι βασικές πληροφορίες έχουν ήδη διαρρεύσει. Ο γνωστός leaker Evan Blass ανέβασε στο λογαριασμό του εικόνες και πληροφορίες από όλο το νέο line-up. Το Surface Pro 7 έχει USB-C connector αντί για Mini DisplayPort, αλλά και Intel Core CPU 10ης γενιάς.



Ακόμη, σημείωσε την παρουσία ενός ακόμη ARM CPU-powered Surface με αρκετά πιο λεπτό σχεδιασμό και μικρά περιθώρια γύρω από την οθόνη, το οποίο θα πέσει στην αγορά για να τα βάλει με το iPad Pro της Apple.



Τέλος, ανέφερε ένα τρίτης γενιάς Surface Laptop, με μεταλλική κατασκευή, USB-C ports, hardware AMD και επιλογές για 13άρα ή 15άρα οθόνη.



Περισσότερα το απόγευμα της Τετάρτης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*