Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα νέα iPhone δεν θα έρθουν με USB Type-C

*
Τέλος στις φήμες που ήθελαν την Apple να μεταπηδά από τη θύρα Lightning σε εκείνη του USB Type-C έρχεται να δώσει νέα αναφορά. Η εν λόγω φημολογία ήταν έντονη λίγο μετά την παρουσίαση του iPad Air το περασμένο έτος όπου μεταξύ άλλων έφερε θύρα σύνδεσης Type-C, καθώς και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος επάνω στο κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του. Σύμφωνα με τα λεγόμενα στο διαδίκτυο, τα δύο αυτά χαρακτηριστικά θα έκαναν την εμφάνιση τους και στη σειρά κινητών τηλεφώνων της εταιρίας, όπως όμως αποκαλύπτει ο αναλυτής, Ming-Chi Kuo, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Ο ίδιος γράφει: “Πιστεύουμε πως η χρήση του προτύπου USB Type-C θα ήταν επιζήμια για την κερδοφορία της επιχείρησης MFi, ενώ συγχρόνως και οι αδιάβροχες προδιαγραφές του είναι χαμηλότερες από εκείνες των τεχνολογιών Lightning και MagSafe”.


Δεδομένης λοιπόν της επένδυσης της Apple στην ασύρματη τεχνολογία φόρτισης (στην οποία και προσάρμοσε την ανανεωμένη MagSafe πατέντα της) το συμπέρασμα είναι μονόδρομος — το επόμενο άλμα των iPhone θα έρθει μέσω ενός κινητού τηλεφώνου δίχως καμία απολύτως θύρα! Επιτυγχάνοντας τοιουτοτρόπως το στόχο μιας πλήρους αδιάβροχης συσκευής. Βέβαια, όπως τονίζει ο Kuo, η χρήση της Lightning port θα συνεχιστεί για το “προβλεπόμενο μέλλον”.
Παράλληλα και ως προς υποστήριξη μέρους αυτών, αναφορές του Bloomberg θέλουν τον αμερικάνικο κολοσσό να βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών ενσωμάτωσης του Touch ID κάτω από την οθόνη, ακυρώνοντας έτσι τις φήμες περί μεταφορά του αισθητήρα στο power-button.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την αφορά εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*