Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Samsung θα φορτίζουν από το Galaxy S10

*
Η Samsung ετοιμάζει αρκετές ανακοινώσεις για το Unpacked Event και τα νέα της ασύρματα ακουστικά εμφανίστηκαν πριν την ώρα τους. Μάλιστα, όπως φαίνεται από την εικόνα που διέρρευσε, τα νέα Galaxy Earbuds θα μπορούν να φορτίζουν στην πλάτη του Samsung Galaxy S10 με τη λειτουργία της αντίστροφης φόρτισης που είδαμε και στο Huawei Mate 20 Pro. H Samsung μάλιστα θα την αποκαλεί “PowerShare”. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αρκετά για τα νέα ασύρματα ακουστικά, πέραν του ότι πέρασαν πρόσφατα από το FCC και άρα θα υποστηρίζουν σύνδεση μέσω Bluetooth με άλλες συσκευές. Η λογική λέει πως θα συνεργάζονται με την Bixby και από την εν λόγω διαρροή καταλαβαίνουμε ότι τουλάχιστον μία από τις εκδόσεις των Samsung Galaxy S10 θα έρθει με κεραμική πλάτη αντί για την κλασική με το γυαλί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*