Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα προϊόντα της Hori στην Ελλάδα

Η εταιρεία AMY AE ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την εταιρεία κατασκευής περιφερειακών Hori, έτσι ώστε τα προϊόντα της δεύτερης να κυκλοφορούν πλέον επίσημα στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου. Η συμφωνία περιλαμβάνει αξεσουάρ για τις κονσόλες PlayStation και Xbox, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η Hori είναι υπεύθυνη για την παραγωγή certified προϊόντων για τις περισσότερες πλατφόρμες. Στη χώρα μας έχει ξεκινήσει ήδη η κυκλοφορία δύο προϊόντων στην κατηγορία των racing wheels. Συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε το Hori Racing Wheel για PS3 και PS4 στην τιμή των €89.99 (στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Κωτσόβολος υπάρχει ήδη στα €79.99) και το ίδιο προϊόν για το Xbox One στην τιμή των €99.99.



Η εισαγωγική εταιρεία σημειώνει ακόμη στο δελτίο Τύπου της πως στη συνέχεια θα έρθουν στη χώρα μας προϊόντα όπως τα Fighting Stick Mini for PS4 και Real Arcade Pro Hayabusa Stick for Xbox One.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*