Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταχεία εναλλαγή μεταξύ συσκευών σε σύζευξη για το Xbox controller

Η Microsoft ξεκίνησε τις δοκιμές ενός καινούργιου firmware update για Xbox One, Xbox Elite 2 και Xbox Adaptive Controllers. Η μεγαλύτερη προσθήκη του update είναι η δυνατότητα εύκολης εναλλαγής μεταξύ συζευγμένων (μέσω Bluetooth) συσκευών, καθώς και αυτή του Dynamic Latency Input (DLI) που βελτιώνει τον χρόνο απόκρισης μεταξύ το πάτημα ενός πλήκτρου και την εκτέλεση της εντολής του.

Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά υπάρχουν ήδη στα χειριστήρια των Xbox Series X και Xbox Series S, όμως είναι θετικό το γεγονός ότι η Microsoft υποστηρίζει το παλαιότερο hardware της με αυτόν τον τρόπο. Οι δοκιμές του firmware update γίνονται με το Alpha Skip-Ahead και τους Alpha Xbox Insiders και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στο ευρύ κοινό μέσα στους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*