Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τεστ αντοχής της οθόνης του Nintendo Switch OLED μαρτυρά πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή (video)

*
Φαίνεται πως η οθόνη του Nintendo Switch OLED χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς πρόσφατο τεστ αντοχής μαρτυρά πως δεν είναι ιδιαίτερα προστατευμένη. Το γνωστό κανάλι του YouTube JerryRigEverything ταλαιπώρησε τη νέα έκδοση του συστήματος της Nintendo για να ανακαλύψει το πόσο ανθεκτική είναι η οθόνη του. Το τελικό συμπέρασμα είναι πως αν και κατασκευασμένη από γυαλί, δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προστασία και χρειάζεται ο χρήστης να την προσέχει ιδιαίτερα. Μετά από όλες τις σχετικές μετρήσεις, το κανάλι βαθμολόγησε την αντοχή της με 2/10 και παροτρύνει τους κατόχους του Nintendo Switch OLED να αγοράσουν άμεσα προστατευτικές θήκες και να μην τοποθετούν την κονσόλα στην τσάντα τους μαζί με άλλα αντικείμενα (πχ. κλειδιά). Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*