Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την 1η Ιανουαρίου θα αποκαλυφθεί το gaming smartphone Lenovo Legion Y90

*
Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμένεται από πλευράς gadgets η πρώτη εβδομάδα του 2022. Ήδη Realme, vivo και Xiaomi έχουν προγραμματίσει events για τις 4, 5 και 6 Ιανουαρίου αντίστοιχα, όπου αναμένεται να αποκαλύψουν νέα smartphones. Τώρα, η Lenovo ανακοίνωσε ότι την πρώτη μέρα του νέου έτους θα αποκαλύψει ένα νέο gaming smartphone. Πρόκειται για το Legion Y90. Από όσα έχουν γίνει γνωστά, η συσκευή θα είναι εφοδιασμένη με οθόνη τύπου E4 AMOLED, μεγέθους 6,92'' με ρυθμό ανανέωσης 144Hz και 720Hz touch sampling rate. Το panel θα υποστηρίζει περιεχόμενο HDR και το smartphone θα διαθέτει διπλό σύστημα ψύξης για καλύτερες επιδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι αναπαράγοντας παιχνίδια σε 120fps, το Legion Y90 θα παραμένει σε χαμηλά επίπεδα θερμοκρασίας για 20- 30 λεπτά συνεχούς λειτουργίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*