Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τι δείχνουν τα benchmarks του OnePlus 10 Pro

*
Ενώ πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του OnePlus 10 Pro, νωρίς το 2022, φαίνεται πως το smartphone ήδη περνάει benchmarks. Ένα μοντέλο της εταιρείας εμφανίστηκε στο Geekbench με τίτλο ΝΕ2210 και πολλοί fans πιστεύουν πως πρόκειται για την Pro έκδοση της γνωστής ναυαρχίδας της OnePlus.

Η συσκευή θα έχει 12GB RAM, Android 12 στο launch, και Snapdragon 8 Gen 1 chipset. Τουλάχιστον αυτά ήταν τα specs του δοκιμασμένου τηλεφώνου. Αυτό που εκπλήσσει, είναι πως το επερχόμενο smartphone πήρε σημαντικά μικρότερα σκορ από το OnePlus 9 και το OnePlus 9 Pro. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, το NE2210 έλαβε σκορ 976 για single core benchmark και 3469 για multi core benchmark. Τα OnePlus 9 ξεπερνούσαν τα 1100 και 3600 αντίστοιχα.


OnePlus 10 Pro benchmarked with 12 GB RAM

Ο πιθανότερος λόγος για τα χαμηλά σκορ είναι το γεγονός πως η OnePlus δεν έχει ολοκληρώσει το optimization που απαιτείται για τον Snapdragon 8 Gen 1, ή τουλάχιστον η συσκευή που χρησιμοποιήθηκε στις δοκιμές δεν έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξή της. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι αυτά τα σκορ να έχουν προκληθεί από επιλογή της εταιρείας, αφού είναι γνωστό πως η OnePlus μειώνει τις επιδόσεις των τηλεφώνων για να κερδίσει διάρκεια ζωής στις μπαταρίες. Σίγουρα θα ξέρουμε περισσότερα σε λίγους μήνες που θα φτάσει το τηλέφωνο στα χέρια μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*