Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τιμή και διαθεσιμότητα για το Cooler Master Quick Fire XTi

Η Cooler Master ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του Quick Fire XTi, του νέου μηχανικού πληκτρολογίου της εταιρείας που απευθύνεται κυρίως σε gamers και έρχεται με πολύχρωμο οπίσθιο φωτισμό και με αυθεντικούς διακόπτες Cherry MX. Το Quick Fire XTi ξεχωρίζει επίσης για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του, ενώ έρχεται χωρίς ενοχλητικά λογότυπα και πληθώρα πλήκτρων που αποσπούν την προσοχή του χρήστη, ελευθερώνοντας έτσι χώρο στο πληκτρολόγιο. Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για ένα πληκτρολόγιο επιδόσεων, ενώ η σχεδίαση “plug and play” εγγυάται ότι τα προφίλ, οι μακροεντολές και τα διάφορα μοτίβα φωτισμού είναι εύκολα -και γρήγορα- παραμετροποιήσιμα χωρίς την ανάγκη πολύπλοκου λογισμικού. Η νέα πρόταση της Cooler Master ενσωματώνει διπλό οπίσθιο φωτισμό (κόκκινο και μπλε) που μπορεί να συνδυαστεί, προσφέροντας έτσι 35 χρώματα ανά πλήκτρο.



Επιπλέον, εκτός από τις πολλαπλές λειτουργίες φωτισμού όπως κυματοειδή, προσομοίωση αναπνοής και άλλα εφέ, περιλαμβάνονται τέσσερα προφίλ που επιτρέπουν την άμεση καταγραφή και εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών φωτισμού. Ακόμη, το Quick Fire XTi διαθέτει 104 πλήκτρα και η προστασία anti-ghosting εξασφαλίζει ότι το κάθε πάτημα πλήκτρου ανιχνεύεται σωστά ανεξάρτητα από το πόσα πλήκτρα είναι πατημένα ταυτόχρονα εκείνη τη στιγμή. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να παρέχει ενημερώσεις με νέα μοτίβα φωτισμού (LED lighting modes) και λειτουργίες μέσω της αντίστοιχης σελίδας του προϊόντος. Τέλος, το αποσπώμενο πλεγμένο καλώδιο Braided, με δυνατότητα περιστροφής 180 μοιρών, μπορεί να τοποθετηθεί σε τρεις διαφορετικές υποδοχές micro-USB: μέση, αριστερά και δεξιά. Το Quick Fire XTi είναι άμεσα διαθέσιμο στην Ευρώπη με προτεινόμενη λιανική τιμή στα €149.99. Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*