Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τιμή και εκκίνηση προ-παραγγελιών για το μίνι ψυγείο Xbox Series X (video)

Η Microsoft ανακοίνωσε τα πλάνα της για την κυκλοφορία του μίνι ψυγείου Xbox Series X. Η συσκευή θα γίνει διαθέσιμη τον Δεκέμβριο με τις προ-παραγγελίες της να ξεκινούν στις 19 Οκτωβρίου με τιμή 99€. Αρχικά το ψυγείο – απομίμηση του Xbox Series X θα είναι διαθέσιμο από τα καταστήματα Target και το target.com στις Η.Π.Α., από τα καταστήματα Game στη Μεγάλη Βρετανία και από τα GameStop, Micromania και Toynk (μέσω Amazon) για Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ολλανδία και Πολωνία. Η Microsoft δεσμεύτηκε να διαθέσει μελλοντικά τη νέα της οικιακή συσκευή σε όσο το δυνατόν περισσότερες αγορές.

Το μίνι ψυγείο Xbox Series X δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Ukonic και μπορεί να χωρέσει έως και 12 κουτάκια αναψυκτικών. Θα περιλαμβάνει και ένα USB port για φόρτιση συσκευών, ενώ στο πακέτο αγοράς του θα συμπεριλαμβάνεται ένας αντάπτορας DC ώστε να μπορεί να λειτουργήσει και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*