Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας για την Nvidia GTX 1060

Η Nvidia ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας της πολυαναμενόμενης GTX 1060. Όπως φαίνεται, η νέα κάρτα της εταιρείας θα διατεθεί ακριβώς για να «χτυπήσει» σε τιμή και επιδόσεις την RX480 της AMD, στο εύρος τιμών μεταξύ $200 και $250. Για την ακρίβεια, η GTX 1060 θα διατεθεί με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα $249 στις 19 Ιουλίου. Σύμφωνα με την Nvidia, η συγκεκριμένη κάρτα δεν είναι τόσο κοντινή σε αρχιτεκτονική με τις μεγαλύτερες GTX 1070 και GTX1080, παρά με την 980 με την οποία έχει -σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις της εταιρείας- παρόμοιες επιδόσεις. Η έκδοση που θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου θα χρονίζεται στα 1,7GHz, θα ενσωματώνει 1280 CUDA cores, θα πλαισιώνεται από 6GB μνήμης GDDR5 και θα έχει πέντε εξόδους εικόνας, μια HDMI, μια DVI και τρεις DisplayPort.



H Nvidia ανακοίνωσε επίσης ότι στην τιμή των $299 θα διατίθεται και η αντίστοιχη Founders Edition. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε ακόμα να κρίνουμε την κάρτα, μιας και σε αντίθεση με παρόμοιες κυκλοφορίες το τελευταίο διάστημα, δεν έχουμε εικόνα από τις επιδόσεις της κάρτας σε πραγματικές συνθήκες. Καλό θα ήταν λοιπόν οι επίδοξοι αγοραστές, να δείξετε λίγη υπομονή ακόμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*