Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 1 δισ. εγκαταστάσεις θα φτάσουν τα Windows 10 το 2020

*
H Microsoft πλησιάζει με ταχείς ρυθμούς το στόχο του 1 δισεκατομμυρίου εγκαταστάσεων για τα Windows 10. Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε πως η τελευταία έκδοση του λειτουργικού της έχει εγκατασταθεί σε 900 εκατομμύρια συσκευές ανά τον κόσμο και ο αριθμός είναι εντυπωσιακός, μιας και στις αρχές του 2019 ήταν στα 800 εκατομμύρια. Η Microsoft σημειώνει ότι τους τελευταίους 12 μήνες έχουν μπει στην οικογένεια των Windows 10 περισσότερα συστήματα από κάθε προηγούμενη χρονιά. Μέσα σε αυτά τα συστήματα περιλαμβάνονται PCs, laptops, tablets και συσκευές όπως το HoloLens και το Xbox One.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως τον Ιανουάριο του 2020 θα τελειώσει και η υποστήριξη στα Windows 7, κάτι που σημαίνει πως αρκετοί χρήστες που έχουν σταματήσει εκεί, ίσως αναγκαστούν να κάνουν τώρα το μεγάλο βήμα. Με το σημερινό ρυθμό ανάπτυξης, είναι σχεδόν ασφαλές να προβλέψει κανείς ότι τα Windows 10 θα φτάσουν σε 1 δισεκατομμύριο συσκευές μέσα στο 2020.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*