Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2022 ξεκινάει η Sony τους πρώτους ανασχεδιασμούς στο hardware του PS5

*
Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ των Digital Times, η Sony ετοιμάζει αλλαγές για το PS5. Η ιστοσελίδα αναφέρει πως οι πληροφορίες έρχονται μέσω επαφών της στην αγορά και όπως φαίνεται, η ιαπωνική εταιρεία θα χρησιμοποιήσει μια νέα «semi-customized» λύση 6nm CPU της AMD. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή είναι αν μιλάμε μόνο για μια αλλαγή στο εσωτερικό ή αν θα συνδυαστεί όλο αυτό και με μια νέα έκδοση της κονσόλας (με τα ίδια, βέβαια, χαρακτηριστικά). Όπως αναφέρεται, η παραγωγή με τα νέα δεδομένα είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στο δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο του 2022. Μένει να δούμε αν με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει να ανεβάσει και τους ρυθμούς παραγωγής της κονσόλας για να αντιμετωπίσει τα αρκετά σοβαρά προβλήματα διαθεσιμότητας που αντιμετωπίζει το PS5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*