Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Android 12 αναμένεται να υποστηρίζει third party app stores

*
Το λειτουργικό Android επέτρεπε έως τώρα τις αγορές εφαρμογών μόνο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Google. Ενώ οι αυτόματες ενημερώσεις των εγκατεστημένων εφαρμογών πραγματοποιούνται μέσω του Google Play. Ωστόσο, υπήρχε η επιλογή εγκατάστασης εφαρμογών από άλλα καταστήματα, όμως η διαδικασία ήταν πολύπλοκη για τον χρήση και δίχως επιλογής αυτόματης ενημέρωσης.

Αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει με την κυκλοφορία του Android 12, αφού το νέο λειτουργικό αναμένεται να υποστηρίζει third party app stores, όπως και τις ενημερώσεις τους. Βέβαια, η συγκεκριμένη επιλογή θα είναι στην ευχέρεια του κάθε χρήστη να την ενεργοποιήσει ή όχι, καθώς υπάρχει πάντα η πιθανότητα εγκατάστασης επιβλαβών εφαρμογών. Μία πρώιμη έκδοση beta του Android 12, έγινε διαθέσιμη στις 18 Μαΐου 2021 και αναμένονται νεότερα για την επίσημη κυκλοφορία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*