Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Android 12 θα κάνει αυτόματο hibernate σε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε

*
Η Google κάνει ακόμη ένα βήμα προς την καλύτερη λειτουργία των συσκευών με το Android 12, αφού όπως φαίνεται έχει ορίσει το λειτουργικό να κάνει αυτόματα hibernate τις εφαρμογές που δεν θα χρησιμοποιείτε. Όπως ανακαλύφθηκε από τους XDA-Developers, μια επέκταση του χαρακτηριστικού “auto revoke permissions” του Android 11 έρχεται και στη νεότερη έκδοση του λογισμικού. Συγκεκριμένα, αν δεν χρησιμοποιήσετε κάποιο app για δύο μήνες, αυτόματα θα χάσει κάθε δικαίωμα πρόσβασης που έχει στη συσκευή σας, ενώ ταυτόχρονα θα μπαίνει σε hibernation και θα διαγράφονται όλα τα προσωρινά αρχεία που έχει δημιουργήσει. Αυτή τη διαδικασία θα φροντίσει να κρατάει και περισσότερο ωφέλιμο χώρο ελεύθερο για τον χρήστη, αλλά δεν θα «ζορίζει» και τη συσκευή του και το λειτουργικό του γενικότερα. Το σχετικό χαρακτηριστικό εντοπίστηκε στον τομέα “Unused Apps” μέσα στο μενού των κεντρικών ρυθμίσεων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*