Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Apple TV app εμφανίστηκε σε smart TVs της Sony

*
Το ανασχεδιασμένο Apple App TV app εμφανίστηκε τον Μάιο στις τηλεοράσεις της Samsung, ωστόσο η εταιρεία είχε υποσχεθεί πως θα το προσφέρει και σε άλλους κατασκευαστές. Πλέον ήρθε η ώρα της Sony, αφού όπως αναφέρουν ιστοσελίδες του εξωτερικού, η εφαρμογή άρχισε να εμφανίζεται στο σχετικό app store που μπορούν να επισκεφθούν οι πελάτες της ιαπωνικής εταιρείας. To νέο app εμφανίζεται με το τελευταίο firmware update, που έχει ήδη εμφανιστεί στα νεότερα μοντέλα της Sony, η οποία και δεν έχει ενημερώσει επίσημα μέχρι στιγμής για το ποιες τηλεοράσεις θα προσφέρουν αυτή τη λειτουργία. Ωστόσο, οι εικασίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι πως το app θα εμφανιστεί στα μοντέλα που είναι συμβατά με το AirPlay 2. Το Apple TV app επιτρέπει την πρόσβαση στο περιεχόμενο του Apple TV+, το οποίο και αναμένεται την 1η Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*