Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Evercade VS είναι μία κονσόλα retro προορισμένη για το σαλόνι

*
Η φορητή κονσόλα της Evercade λανσαρίστηκε το 2020 συνδέεται στην τηλεόραση μέσω θύρας Mini HDMI, όμως η 4,3'' οθόνη της δείχνει ότι είναι περισσότερο προσανατολισμένη για retro gaming on the road. Τώρα, η Evercade προσάρμοσε την απεικόνιση σε σύγχρονους τηλεοπτικούς δέκτες, με την κυκλοφορία του Evercade VS, που μπορεί να δώσει σήμα ανάλυσης 1080p και υποστηρίζει έως και τέσσερα χειριστήρια που συνδέονται μέσω USB. Θα γίνει διαθέσιμη στις 3 Νοεμβρίου 2021 και η τιμή της είναι $99,99. Το βασικό πλεονέκτημα του Evercade VS είναι ότι θα μπορεί να αναπαράγει τα cartridges της φορητής εκδοσης και μάλιστα με υποστήριξη για cross saves. Από πλευράς επιλογών απεικόνισης θα υπάρχει το παραδοσιακό output 4:3, "pixel perfect" και "full-screen". Αντίστοιχα modes θα έρθουν και στο φορητό, με update που θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον έτος.



Η Evercade θα φέρει στην αγορά το δικό της controller, όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μια σειρα από άλλα με σύνδεση USB, όπως το Xbox Adaptive Controller και τα ενσύρματα της 8BitDo. Ακόμα και η φορητή κονσόλα Evercade μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χειριστήριο, προϋποθέτει όμως την αγορά ενός ειδικού καλωδιού. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, στη συσκευασία θα περιλαμβάνεται Micro USB power cable όχι όμως adapter για συνδεση σε πρίζα. Επίσης δεν θα υπάρχει καλώδιο HDMI.

Evercade Vs

Η Blaze Entertainment αναμένει ότι ως το τέλος του 2021 θα υπάρχουν 280 παιχνίδια για την πλατφόρμα Evercade. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*