Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook ενώνει Oculus Quest με Oculus Rift με το Oculus Link και ανακοινώνει hand tracking (video)

*
Το Facebook ανακοίνωσε το Oculus Link, ένα συνδυασμό λογισμικού και σχετικού καλωδίου που επιτρέπει στο Oculus Quest να παίξει όλη τη γκάμα παιχνιδιών του Oculus Rift, μέσω ενός PC. Η κυκλοφορία του Oculus Link έχει προγραμματιστεί για το Νοέμβριο και οι κάτοχοι του Oculus Quest θα μπορούν πλέον να απολαύσουν VR games και λογισμικό και από τις δύο πλατφόρμες. Η σύνδεση του (κατά τα άλλα) αυτόνομου VR Headset με το PC γίνεται μέσω καλωδίου USB-C και το Facebook θα δώσει στην κυκλοφορία ένα σχετικό USB-C σε USB-C καλώδιο μήκους 6 μέτρων και σε τιμή κοντά στα 80 δολάρια.



Μέσα σε όλα, το Facebook ανακοίνωσε πως μέσα στην επόμενη χρονιά θα φέρει ένα μηχανισμό hand tracking, όπου τυπικά το Oculus Quest θα μπορεί να σαρώσει το περιβάλλον και να καταγράψει τόσο τη θέση των χεριών του χρήστη, όσο και τις κινήσεις που κάνουν. Όλο αυτό θα επιτευχθεί χωρίς κάποιον εξωτερικό αισθητήρα, αλλά με τη βοήθεια των ενσωματωμένων μονόχρωμων καμερών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*