Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook ετοιμάζει μια πιο μικρή και ελαφριά έκδοση του standalone Quest VR headset

*
Πληροφορίες από ιστοσελίδες του εξωτερικού αναφέρουν πως το Facebook ετοιμάζει μια πιο μικρή και ελαφριά έκδοση του standalone Quest VR headset, με ακόμη καλύτερο refresh rate από το αρχικό μοντέλο. H κατάσταση με το εν λόγω προϊόν πήγε λίγο πίσω λόγω του κορονοϊού και ίσως και να το βλέπαμε νωρίτερα στην αγορά. Όπως φαίνεται πάντως, το Facebook δεν έχει καταλήξει ακόμη σε ό,τι αφορά το design καθώς θέλει να δημιουργήσει κάτι που φοριέται πιο εύκολα και για περισσότερη ώρα. Οι πρώτες σκέψεις είναι για ένα μοντέλο 10%-15% μικρότερο μέγεθος και βάρος κοντά στα 450 γραμμάρια. Στο υπόλοιπο hardware δεν αναμένεται καμία τεράστια διαφορά, πέραν μιας βελτίωσης στο refresh rate από τα 60Hz στα 90Ηz ή στα 120Hz. Μένει να δούμε πλέον πότε θα ανακοινωθεί, πως θα είναι εξωτερικά και πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*