Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook μετονομάζει το Oculus VR studio σε Facebook Reality Labs

*
Update: To Facebook επιβεβαίωσε πως το όνομα Oculus Studio θα παραμείνει τελικά και πως όλα τα studios που εργάζονται σε AR/VR θα ανήκουν στην ευρύτερη ομάδα Facebook Reality Labs.

Original story: Το Facebook προχώρησε σε επίσημη αλλαγή του εσωτερικού του AR/VR studio από Oculus σε Facebook Reality Labs. Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως μια γενικότερη αλλαγή για το Oculus branding. Μέσω ενός σχετικού blog post, το Facebook σημειώνει πως οι αλλαγές γίνονται για να ενοποιηθούν οι τομείς κάτω από το ευρύτερο όνομα του Facebook, και να γίνει ξεκάθαρο πως η δουλειά που γίνεται στα του VR/AR αφορά όλα τα προϊόντα της εταιρείας. Ακόμη, έχουμε αλλαγή και για το ετήσιο Oculus Connect Event που πλέον μετονομάζεται σε Facebook Connect. Το συνέδριο θα λάβει χώρα online στις 16 Σεπτεμβρίου κι εκεί η εταιρεία θα μιλήσει για το όραμά της για τα Facebook Reality Labs, καθώς και τις εξελίξεις στις δύο τεχνολογίες που την απασχολούν στο εν λόγω τμήμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*