Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Google Stadia σε TVs θα μετατρέπει τα smartphones σε gamepads

*
Η Google ξεκίνησε τη διανομή ενός νέου χαρακτηριστικού που επιτρέπει στους χρήστες του Google Stadia σε TVs να αντικαταστήσουν τα gamepads με τα smartphones τους. Έτσι δίνεται η δυνατότητα να ελέγξει ο χρήστης τη streaming υπηρεσία μέσω μιας συσκευής με λειτουργικό Android ή iOS δίχως την ανάγκη κάποιου χειριστηρίου, μπορώντας παρόλα αυτά να χρησιμοποιήσει και third-party gamepads συνδέοντάς τα στο κινητό του τηλέφωνο μέσω Bluetooth ή USB.

Το εν λόγω χαρακτηριστικό απαιτεί για τη χρήση του ένα Android TV, ένα Google TV ή το Chromecast Ultra. Σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιπτώσεις ο χρήστης αρκεί να επιλέξει την ενεργοποίηση του touch gamepad μέσω της mobile εφαρμογής του Stadia και στη συνέχεια να επιλέξει να παίξει στην τηλεόρασή του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*