Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το HoloLens 2 έκλεψε το ενδιαφέρον από πλευράς Microsoft στο MWC 2019

*
Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, από πλευράς Microsoft, στο επίκεντρο του ενδιαφεροντος βρέθηκε το HoloLens 2. Πρόκειται για το επόμενης γενιάς "mixed reality" headset και η εταιρεία ελπίζει ότι θα βοήθήσει στην αλλαγή του τρόπου με τον οποίο πραγματοποιούνται πολλέ εργασίες στις μέρες μας. Η Microsoft υποστηρίζει ότι είναι πιο άνετο από τον προκάτοχό του, προσφέρει διπλάσιο οπτικό πεδίο και διατηρεί τα 47 pixels ανά degree of sight. Η ανάλυση είνα 2Κ για κάθε μάτι και το headset παρακολουθεί τις κόρες των ματιών, προκειμένου να γνωρίζει που ακριβώς κοιτάτε. Με τιμή που ανέρχεται στα $3.500, είναι φανερό οτι το HoloLens 2 απευθύνεται κυρίως σε εταιρείες και δεν προορίζεται για οικιακή χρήση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής η Ελλάδα δεν περιλαμβανεται στις χώρες που θα είναι διαθέσιμη η συσκευή.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*