Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Moto 360 smartwatch της Motorola επιστρέφει, ξανά, στο περίπου

*
Τον περασμένο χρόνο, η Motorola επανακυκλοφόρησε το θρυλικό smartwatch Moto 360 ως τέκνο του “συνεταιρισμού” της με την eBuyNow. Φέτος, η προέκταση αυτής τους της συνεργασίας φαίνεται να αποδίδει περισσότερους καρπούς, αφού σε πρόσφατη παρουσίαση του χρονοδιαγράμματος της αποκαλύφθηκαν τρία ακόμη μοντέλα — συν ένα!

Σύμφωνα με την εικόνα, η πρώτη συσκευή θα ονομάζεται Moto G Smartwatch και αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, αποτελώντας κατά πάσα πιθανότητα την οικονομική πρόταση της εταιρίας στο χώρο των έξυπνων ρολογιών.


Για τον Ιούλιο, η Motorola έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία των δύο άλλων μοντέλων, του Moto Watch και του Moto One. Το πρώτο εκ των δύο υιοθετεί έναν πιο Apple-κεντρικό σχεδιασμό με το τετράγωνο καντράν του, ενώ το δεύτερο έρχεται για να καλύψει το κενό μιας premium επιλογής στο σύνολο της σειράς.

Τέλος, ένα μυστηριώδες 3D-render έκανε την εμφάνιση του, παρουσιάζοντας μια συσκευή που δεν “ταιριάζει” σε καμία από τις προαναφερθέντες. Αξιοσημείωτο δε πως το εν λόγω μοντέλο έχει εξαιρετική ομοιότητα με το Moto 360. Η πίσω όψη αυτού, η οποία είναι και η μόνη που μπορούμε να διακρίνουμε, είναι κατασκευασμένη από διαφανές υλικό επιτρέποντάς μια κρυφή ματιά στο πηνίο φόρτισης και μερικά από τα εξαρτήματα του.

Δεδομένου του ότι η Qualcomm αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της εταιρίας είναι εύλογο να φτάσουμε στο συμπέρασμα πως η πλατφόρμα Snapdragon Wear 4000 θα βρεθεί κάτω από το καπό των high-end προτάσεων (συνάμα 1GB μνήμης), ενώ ο Snapdragon Wear 3000 θα εξοπλίσει τις πιο οικονομικές συσκευές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*