Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix εξηγεί γιατί αφαιρείται η εφαρμογή του από παλαιότερες smart TVs

*
Πριν από μερικές μέρες, το Netflix ανακοίνωσε πως θα σταματήσει η λειτουργία της σχετικής εφαρμογής του σε παλαιότερες τηλεοράσεις, όπως smart TVs της Samsung. Η εταιρεία μίλησε επίσημα για το θέμα στην ιστοσελίδα Gizmondo, όπου και σημείωσε πως ο λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση είναι τεχνικός και αφορά το DRM. Πιο συγκεκριμένα, οι παλαιότερες αυτές τηλεοράσεις «τρέχουν» το Windows Media DRM, ένα σύστημα διαχείρισης δικαιωμάτων περιεχομένου που έχει αντικατασταθεί πλέον από το Microsoft PlayReady. To Netflix χρησιμοποιεί το PlayReady από το 2010 και επειδή από τις 2 Δεκεμβρίου, αυτές οι συσκευές δεν θα μπορούν να αναβαθμίσουν το Windows Media DRM με το Microsoft PlayReady, θα πάψουν να υποστηρίζονται.

UPDATE
Έχουμε επίσημη ενημέρωση από τη Samsung. Μπορείτε να τη διαβάσετε παρακάτω.


Η Samsung ενημερώθηκε πρόσφατα από το Netflix πως από την 1η Δεκεμβρίου 2019, η εφαρμογή Netflix δεν θα υποστηρίζεται σε επιλεγμένα μοντέλα Smart TV 2010 και 2011 που έχουν πωληθεί στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Οι κάτοχοι των επιλεγμένων μοντέλων θα ενημερωθούν για αυτή την αλλαγή μέσω ειδοποίησης από το Netflix, όταν ανοίξουν την εφαρμογή στη Smart TV τους. Επίσης, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω πολλών άλλων συσκευών που υποστηρίζονται από το Netflix και μπορούν να συνδεθούν σε Smart TV. Η λίστα με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το Netflix μπορεί να βρεθεί στο netflix.com/compatibledevices


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*