Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix θα σταματήσει να υποστηρίζεται σε παλαιότερες Samsung Smart TVs {UPDATE}

*
UPDATE 13/11
Η Samsung μας έστειλε επίσημη ενημέρωση σχετικά με τις τηλεοράσεις της και το Netflix. Μπορείτε να τη διαβάσετε παρακάτω.

Η Samsung ενημερώθηκε πρόσφατα από το Netflix πως από την 1η Δεκεμβρίου 2019, η εφαρμογή Netflix δεν θα υποστηρίζεται σε επιλεγμένα μοντέλα Smart TV 2010 και 2011 που έχουν πωληθεί στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Οι κάτοχοι των επιλεγμένων μοντέλων θα ενημερωθούν για αυτή την αλλαγή μέσω ειδοποίησης από το Netflix, όταν ανοίξουν την εφαρμογή στη Smart TV τους. Επίσης, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω πολλών άλλων συσκευών που υποστηρίζονται από το Netflix και μπορούν να συνδεθούν σε Smart TV.  Η λίστα με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το Netflix μπορεί να βρεθεί στο netflix.com/compatibledevices.


Αρχικό κείμενο, 7/11
H Samsung ανακοίνωσε πως μερικά από τα παλαιότερα μοντέλα των Smart TVs της θα σταματήσουν να υποστηρίζουν την εφαρμογή του Netflix από τις αρχές Δεκεμβρίου. Η αιτία είναι «περιορισμοί τεχνικής φύσεως» και προς το παρόν δεν υπάρχει καμία περαιτέρω πληροφορία. Η σελίδα με την ανακοίνωση έχει κατέβει πάντως, ωστόσο υπάρχουν ήδη cached εκδόσεις της που μπορείτε να εντοπίσετε με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, η κορεατική εταιρεία αναφέρει πως «λόγω τεχνικών το Netflix δεν θα συνεχίσει να υποστηρίζεται σε κάποιες συσκευές μας από την 1η Δεκεμβρίου του 2019.

Οι συσκευές που θα επηρεαστούν είναι παλαιότερες smart TVs». Παρόμοια ανακοίνωση έχει κάνει και το Netflix, σημειώνοντας πάντως πως οι τηλεοράσεις που θα επηρεαστούν θα δεχτούν σχετικά μηνύματα υπενθύμισης πριν την καταληκτική ημερομηνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*