Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Nintendo Switch ξεπερνάει τις πωλήσεις του PS4 στην αγορά της Γαλλίας

*
Το Nintendo Switch κατάφερε να ξεπεράσει τις συνολικές πωλήσεις του PS4 στην αγορά της Γαλλίας, όπως αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής του τοπικού γραφείου για την ιαπωνική εταιρεία. Ο Philippe Lavoue μίλησε στη Le Figaro και αποκάλυψε πως στην γαλλική αγορά έχουν πουληθεί 6.1 εκ. συστήματα, αφήνοντας πίσω το PS4 που είχε αγγίξει τα 6 εκ. Επόμενος στόχος του Nintendo Switch για τη συγκεκριμένη αγορά είναι το Wii που είχε φτάσει πωλήσεις 6.3 εκ. συστημάτων και μόλις το πετύχει αυτό θα του μείνει από πάνω μόνο το Nintendo DS. Συγκεκριμένα, τα 6 εκ. Nintendo Switch «σπάνε» ως εξής: 4.9 ek. της κανονικής έκδοσης (αρχική και revised), 0.93 εκ. Nintendo Switch Lite και 0.22 εκ. Nintendo Switch OLED Model. Για το 2021 μόνο, το Nintendo Switch ήταν η πρώτη κονσόλα σε πωλήσεις στη Γαλλία με 1.3 εκ. τεμάχια να φτάνουν στα χέρια καταναλωτών. Σε ό,τι αφορά software, τα Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl έκαναν τεράστια επιτυχία ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 700.000 αντίτυπα και μένοντας πίσω μόνο από το FIFA 22. Πάνω από 5.7 εκ. αντίτυπα παιχνιδιών Nintendo Switch πουλήθηκαν σε μορφή physical copy όλη τη χρονιά και το Nintendo Switch κατέχει τις 15 από τις 20 θέσεις του συνολικού Top 20.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Neoptolemus
    • Το switch σίγουρα έχει περάσει σε πωλήσεις το wii παγκοσμίως. Η αλήθεια είναι όμως ότι πλέον φορητό δεν βγάζει η νιτέντο και πρέπει να μετρήσει για δυο το switch.

*