Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Nitro 5 είναι το νέο notebook της Acer

*
Το Nitro 5 της Acer είναι ένα notebook που απευθύνεται σε gamers που δεν θέλουν να χώσουν και τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Η φιλοσοφία πίσω από το σχεδιασμό του συγκεκριμένου notebook είναι να προσελκύσει το ενδιαφέρον κόσμου ο οποίος ναι μεν ασχολείται με το gaming, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Υπάρχουν αρκετές επιλογές για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και κυρίως στο πορτοφόλι σας. Έτσι λοιπόν, μπορείτε να τοποθετήσετε στο εσωτερικό μια Nvidia Geforce 1050Ti με Intel Core i5 ή i7, AMD FX, A10, Α12 με Radeon RX550, με την RAM όμως να παραμένει σταθερή στα 32GB, αλλά έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε PCI-E SSDs για καλύτερες επιδόσεις. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά το Nitro 5 διαθέτει οθόνη 15,5 ιντσών με ανάλυση 1080p, θύρα USB-C 3,1 και HDMI 2,0, ενώ αναμένεται να διατεθεί στην Αμερική τον Ιούλιο, με αρχική τιμή τα 799 δολάρια.



Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως και στην υπάρχουσα σειρά της εταιρεία θα γίνουν κάποιες βελτιώσεις με το Spin 1 να "μετατρέπεται" σε notebook με μεταλλική θήκη και νέο hardware. Πλέον, κάτω από το “καπό” κρύβεται η τελευταία γενιά επεξεργαστών Celeron και Pentium, με 4GB RAM και αποθηκευτικό χώρο πάνω από 128GB eMMC και touchscreen  στις 11,6 ίντσες ανάλυσης 1080p. To Spin 1 αναμένεται -επίσης- για την αγορά της Αμερικής τον Ιούλιο, με τιμή εκκίνησης τα 329 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*