Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Nokia 3310 επιστρέφει στο σήμερα

*
Το Nokia 3310 είναι από τα πιο επιτυχημένα τηλέφωνα στην αγορά της κινητής και η Nokia αποφάσισε να το επαναφέρει, συνδυάζοντας έτσι την επιστροφή της στην αγορά των smartphones. H αρχική έκδοση κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2010 και το νέο μοντέλο θα έχει την ίδια ονομασία. Από πλευράς λειτουργικού θα «φοράει» το Nokia’s Series 30+ software, ενώ από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αξίζει να αναφερθεί η οθόνη 2.4 ιντσών QVGA, η κάμερα των 2MP και η υποδοχή καρτών microSD. H μοντέρνα εκδοχή της συσκευής έρχεται με πολλά χρώματα, πιο λεπτό σχεδιασμό, καθώς και με μια μοντέρνα έκδοση του κλασικού παιχνιδιού Snake (φιδάκι). Για τις ανάγκες του σερφαρίσματος θα υπάρχει ένας Opera Mini browser, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία η συσκευή θα προσφέρει σχεδόν 31 μέρες λειτουργίας σε κατάσταση αναμονής ή 22 ώρες ομιλίας.



Η τιμή του αναμένεται στα €49 και η διάθεσή του θα ξεκινήσει στο δεύτερο τρίμηνο του 2017.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*