Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PS5 θα ξεπεράσει σε πωλήσεις τα Xbox Series με αναλογία 2 προς 1 το 2022 σύμφωνα με την Ampere Analysis

*
Το τρέχον έτος, το PlayStation 5 θα ξεπεράσει τις πωλήσεις των Xbox Series X και Xbox Series S με αναλογία 2 προς 1 υποστηρίζει η Ampere Analysis. Ο διευθυντής του τμήματος ερευνών του οργανισμού, Piers Harding-Rolls προβλέπει ότι μέσα στο 2022 θα πουληθούν 18 εκ. PlayStation 5, 9 εκ. Xbox Series X και Xbox Series S, όμως την πρωτιά θα κατακτήσει και πάλι το Nintendo Switch, με 21 εκ. συστήματα.

"Φαίνεται ότι η διαθεσιμότητα των PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S θα βελτιωθεί σταδιακά κατά τη διάρκεια του έτους και αναμένουμε ότι η Sony θα πουλήσει περισσότερο από τη Microsoft, με αναλογία 2 προς 1. οφείλεταιΌμως, η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις θα είναι το Nintendo Switch με 21 εκ. συστήματα κάτι το οποίο οφείλεται στη ζήτηση για το Nintendo Switch OLED", είπε ο Harding-Rolls.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*