Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PlayStation 5 έσπασε την πρωτοκαθεδρία του Nintendo Switch στις H.Π.Α.

*
Μετά από σχεδόν τρία χρόνια (πιο συγκεκριμένα 33 μήνες), το PlayStation 5 ήταν η πλατφόρμα που έδωσε τέλος στην πρωτοκαθεδρία του Nintendo Switch στις Η.Π.Α. Σύμφωνα με τον αναλυτή της NPD Group, Mat Piscatella, τον Σεπτέμβριο του 2021 η νεότερη κονσόλα της Sony ήταν πρώτη σε πωλήσεις συστημάτων και έσοδα, στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Η προηγούμενη φορά που η υβριδική κονσόλα της Nintendo δεν βρέθηκε στην κορυφή ήταν τον Νοέμβριο του 2018, με το PlayStation 4 να έχει τα πρωτεία εκείνο τον μήνα. Οι παράγοντες που οδήγησαν το Nintendo Switch σε αυτό το μοναδικό σερί είναι από τη μία η έλευση συστημάτων νέας γενιάς που απέτρεψε πολλούς καταναλωτές από το να αγοράζουν παλαιότερα συστήματα, από την άλλη τα προβλήματα διαθεσιμότητας που συνεχίζουν να υπάρχουν για τα PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*