Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PlayStation λανσάρει σειρά με φιγούρες από videogames

*
Το PlayStation θα λανσάρει την δική του σειρά φιγούρων, η οποία θα ονομάζεται “Totaku” και θα περιλαμβάνει χαρακτήρες που είναι διαχρονικά συνυφασμένοι με την ιστορία της κονσόλας. Αρχικά θα είναι διαθέσιμες 7 φιγούρες, στις οποίες θα περιλαμβάνονται οι: Crash Bandicoot, Parappa the Rapper, Kratos, Feisar FX350, Sackboy, Heihachi και Hunter (Bloodborne). Την παραγωγή τους έχει αναλάβει η ThingGeek, θυγατρική της Gamestop, ενώ θα έχουν ύψος περί τα 10 εκατοστά. Σίγουρα μερικοί θα παρατηρούν μία κάποια ομοιότητα με τα γνωστά εδώ και καιρό, amiibo της Nintendo, όμως είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι οι επερχόμενες φιγούρες της Sony θα έχουν καθαρά συλλεκτικό χαρακτήρα. Απολύτως λογικό από την στιγμή που δεν θα υποστηρίζουν καμία μορφή διαδραστικότητας ή αλλαγής στάσης, έναντι των amiibo. Οι φιγούρες “Totaku” θα κυκλοφορήσουν στις 23 Μαρτίου στην τιμή των €9,99 και θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά μέσω του GameStop.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*