Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το ROG Phone 5 της Asus είναι γεγονός

*
Η ταϊβανέζικης καταγωγής ASUS ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την επερχόμενη παρουσίαση του ROG Phone 5 - επισημοποιώντας ουσιαστικά τη δημοσίευση που είχε κάνει νωρίτερα στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo, γιορτάζοντας τα τρία χρόνια στενής συνεργασίας της με την Tencent.

Ως είθισται, η εταιρία προσπερνά το “γρουσούζικο” για την κουλτούρα της άπω ανατολής ψηφίο τέσσερα και έτσι το νέο κινητό της σειράς Republic of Gamers μεταπηδά στον επόμενο αύξοντα αριθμό. Παρότι δεν γνωρίζουμε επίσημα κανένα εκ των χαρακτηριστικών του, οι μαρτυρίες των πιστοποιήσεων CCC και TENNA κάνουν λόγω για δύο μοντέλα, τα I005DA και I005DB (με το δεύτερο να αφορά κατά πάσα πιθανότητα εκείνο που θα διατεθεί εκτός Κίνας). Η συσκευή φαίνεται να φέρει οθόνη τύπου AMOLED, διαγωνίου 6.78" ιντσών, καθώς επίσης dual-cell μπαταρία των 6000mAh και υποστήριξη για δίκτυα 5G. Τέλος, σύμφωνα με το Geekbench, χρέη λειτουργικού έχει αναλάβει η ενδέκατη έκδοση του Android, ενώ στην καρδιά του χτυπά ο Snapdragon 888 της Qualcomm με δύο επιλογές μνήμης RAM στα 8 και 16GB.


Περισσότερα στις 9 Μαρτίου, 1μ.μ (ώρα Ελλάδος) όπου και έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*