Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Raspberry Pi 400 θυμίζει σε design τους υπολογιστές των '80s

*
Η Raspberry Pi Foundation ανακοίνωσε το Raspberry Pi 400, ένα μικρών διαστάσεων keyboard με ενσωματωμένο ARM-based computer. Απλά το συνδέετε σε τηλεόραση ή monitor μέσω μίας από της δύο θύρες micro HDMI, τοποθετείτε μια κάρτα microSD card, το συνδέεται με παροχή ρεύματος και mouse και έχετε στη διάθεσή σας έναν υπολογιστή ικανό να εκτελέσει όλες τις καθημερινές σας εργασίες με τιμή που ξεκινάει από $70. Αν επιλέξετε το πακέτο που περιλαμβάνει mouse, καλώδιο ρεύματος, κάρτα microSD, καλώδιο HDMI και τον οδηγό εκκίνησης θα σας στοιχίσει $100.



Το Raspberry Pi 400 έρχεται με quad-core 1.8GHz ARM Cortex-A72 CPU, 4GB of RAM, Gigabit Ethernet, Bluetooth 5.0 και 802.11ac Wi-Fi. Οι δύο θύρες micro HDMI στέλνουν στην οθόνη εικόνα ανάλυσης 4K / 60Hz. Ακόμα διαθέτει δύο θύρες USB 3.0 και μία USB 2.0. Η παροχή ρεύματος γίνεται μέσω θυρας USB-C, υπάρχει θύρα microSD που λειτουργεί ως αποθηκευτικό μέσο αλλά και GPIO header για τη σύνδεση διαφόρων άλλων συσκευών.



Ουσιαστικά, με ένα πολύ μικρό ποσό, έχετε στα χέρια σας ένα Linux PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*