Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Realme 8 έρχεται με 108MP camera

*
Παρότι έχουν περάσει μόλις πέντε μήνες από την ανακοίνωση του Realme 7, ο CEO της εταιρείας ξεκίνησε κιόλας το teasing των επόμενων μοντέλων.

Τα Realme 8 και Realme 8 Pro (αν η εταιρία ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο διάθεσης) κρύβονται πίσω από το όχι και τόσο αινιγματικό hashtag “InfiniteLeapWith8” που θα βρει κανείς στις δημοσιεύσεις του Madhav Sheth. Παράλληλα, ο αριθμός 108, για τον οποίο μας ρωτά αν γνωρίζουμε τι αντιπροσωπεύει, δεν θα μπορούσε να μην αφορά την κάμερα της συσκευής. Μεταξύ των φημών που κάνουν το γύρο του διαδικτύου φαίνεται πως ο mid-range Dimensity 720 της MediaTek θα αναλάβει χρέη επεξεργαστή, ενώ αναμένεται η παρουσία οθόνης αυξημένου ρυθμού ανανέωσης, η χρήση του Android 11 κάτω από Realme UI 2.0, συνάμα μιας μνήμης των 8GB.


Η επίσημη παρουσίαση της συσκευής αναμένεται να γίνει την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*