Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Realme X3 Superzoom έρχεται με περισκοπικό zoom και οθόνη 120Hz

*
Η Realme ανακοίνωσε ένα νέο high-end smartphone και για πρώτη φορά, οι κάτοικοι της Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία να το αγοράσουν πριν από όλους τους άλλους. Πρόκειται για το Realme X3 Superzoom, με βασικό χαρακτηριστικό το φακό με δυνατοτητα για περισκοπικό zoom, λειτουργία που συναντάται σε ναυαρχίδες άλλων εταιρειών, όπως το Oppo Find X2 Pro και το Samsung Galaxy S20 Ultra. Ο φακός αυτός συνδυάζετα με αισθητήρα 8 MP και το αποτέλεσμα είναι μεγάνθυνση κατά 5x για τη βασική κάμερα των 64 MP. Η τετραπλή κάμερα συμπληρώνεται από υπερευρυγώνιο φακό στα 8 MP kai 2 MP macro.

H οθόνη του X3 Superzoom έχει μέγεθος 6,6 ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Διατέτει εγκοπή όπου φιλοξενείται η 32 MP selfie camera και η υπερευρυγώνια των 8 MP. O τύπος της οθόνης είναι LCD και προφανώς για το λόγο αυτό ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στο πλάι, μέσα στο πλήκτρο power.


Το smartphone έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 855+. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.200mAh και φορτίζει στα 30W μέσω USB-C. Στην Ευρώπη, το Realme X3 Superzoom θα πωλείται με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χωρου. Η τιμή του θα είναι γύρω στα €499. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς, λευκό και μπλε. Οι προπαραγγελίες μέσω του realme.com έχουν ήδη ξεκινήσει και από 4 Ιουνίου 2020 θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*