Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Redmi Note 9S ήταν ο πρωταγωνιστης στο onine event της Xiaomi

*
Στο πρόσφατο online event της Xiaomi, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε το Redmi Note 9S που δεν είναι άλλο από το πρόσφατα ανακοινωθέν Redmi Note 9 Pro, απλά με διαφορετικό όνομα.

Το Redmi Note 9S έρχεται με IPS LCD panel μεγέθους 6,67'', ανάλυση 1080 x 2400px και λόγο πλευρών 20:9. Σύμφωνα με τη Xiaomi η φωτεινότητά του φτάνει μέχρι τα 450 nits και υποστηρίζει HDR10. Ακόμα, είναι το πρώτο τηλέφωνο της σειράς με εγκοπή για την selfie camera, που η Xiaomi την αποκαλεί Tiny DotDisplay. Όσο για προστασία, τόσο στην οθόνη, όσο και στο πίσω μέρος, έχει χρησιμοποιηθεί Gorilla Glass 5.


Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει το Snapdragon 720G chipset, που συνοδεύεται από 4GB/ 6GB RAM και 64GB/ 128GB αποθηκευτικό χώρο, αντίστοιχα, κάτι που μπορεί να επεκταθεί με κάρτα microSD.

Στο πίσω μέρος υπάρχει τετραπλή κάμερα. Ο βασικός αισθητήρας έχει ανάλυση 48MP, η υπερευρυγωνια 8MP, macro στα MP και τέλος αισθητήρας βάθους με ανάλυση 2MP. Όσο για τη selfie camera, αυτή έχει ανάλυση 16MP με δυνατότητα καταγραφής slow motion video στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.020 mAh και έρχεται με φορτιστή στα 22,5W. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πλάι και οι περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές θα ικανοποιηθούν μαθαίνοντας ότι το Redmi Note 9S θα διαθέτει 3,5mm audio jack και IR blaster.

Το θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερεις χρωματικές επιλογές Aurora Blue, Glacier White και Interstellar Grey.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*